management trainee

wie we zijn
Aalberts integrated piping systems ontwikkelt de meest geavanceerde geïntegreerde leidingsystemen voor distributie en controle van vloeistoffen en gassen. Deze systemen worden toegepast in verschillende markten zoals industrie, utiliteit en woningbouw. Wij bieden volledig geïntegreerde leidingsystemen in valve-, connection, fastening en piping technology.
Don’t just buy products, buy solutions.

Het streven naar duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, Daarmee dragen we elke dag bij aan circulariteit. Heroverwegen, verminderen en recyclen. We zijn ondernemende doorzetters.
The Aalberts way, winning with people. www.aalberts-ips.com

wat je gaat doen

Deze rol biedt een fantastische kans voor een ondernemend talent dat zich verder wil ontwikkelen als toekomstige manager. Door middel van diverse projecten en opdrachten leer je onze organisatie kennen en is geen dag hetzelfde. Je werkt nauw samen met het global management team. Je ontwikkelt je in de breedte en zult in aanraking komen met een groot scala aan onderwerpen, denk aan supply chain, finance, operational excellence, marketing, sustainability, etc.

Je komt met een pragmatische aanpak die leidt tot verbetering. Bijvoorbeeld een beter inzicht in de ecologische voetafdruk van de diverse bedrijven en een voorstel om hun bijdrage aan circulariteit te meten. Maar ook onderwerpen zoals werkkapitaal, verbeteringen op het gebied van operational excellence en gezondheid- en veiligheid zullen op de agenda staan. Kortom de kans om je breed te ontwikkelen en algemene management ervaring op te doen in een internationale omgeving.

Je maakt deel uit van het team van Aalberts integrated piping systems global. Een klein team van professionals die nauw samenwerken op verschillende onderwerpen om de regionale units te faciliteren (America, Europe, United Kingdom en Asia/Pacific). Aalberts integrated piping systems biedt volop ontwikkelmogelijkheden en we zouden graag zien dat je binnen de Aalberts organisatie doorgroeit naar andere functies of bedrijven.

wat vragen we
We komen graag in contact met een ondernemend en energiek persoon. Een doener die niet bang is om zijn mening te geven en die streeft naar verbetering. Je voelt je aangetrokken tot Aalberts, wie we zijn, wat we doen en onze kernwaarden.

  • je hebt een bachelor of master in (technische) bedrijfskunde.
  • je bent 3-5 jaar werkervaring en bent toe aan een volgende stap in je loopbaan
  • je hebt affiniteit met cijfers
  • je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
  • je werkt graag zelfstandig, bent proactief, gaat voor resultaat en neemt verantwoordelijkheid
Hilversum, The Netherlands
40 hours per week
HBO/Master's degree

Apply now

Interested in this vacancy? You can easily apply using the button below, and fill out the application form.

Karen van Munster